Членове на отбора

Refresh to view content.
Денис Исметов, Капитан на отбора

Здравейте,
Аз съм Денис на 16 год. и съм ученик в ПГМЕТТ „Христо Ботев“ със специалност „Компютърна техника и технологии“. През свободното си време се занимавам с разработка на проекти, програмиране и самоусъвършенстването на знанията си. Също така съм член на Общинския младежки съвет към община Шумен.
Refresh to view content.
Данислав Ченгелиев

Здравейте,
Аз съм Данислав, но приятелите ми викат на кратно Дани. На 15 год. и съм ученик в ПГМЕТТ „Христо Ботев“ със специалност „Приложен програмист“. През свободното си време се занимавам с програмиране (Любим > език за програмиране ми е C++), видео игри и работа с Arduino проекти.
Refresh to view content.
Александър Евгениев

Здравейте,
Аз съм Александър на 14 год. и съм ученик в ПГМЕТТ „Христо Ботев“ със специалност „Компютърна техника и технологии“. Харесвам много да чета книги за гръцката митология и книги свързани с създаването и еволюцията на техниката. А през свободното си време се занимавам с Лего робота и запояване. Също така съм доброволец в Градски ученически парламент на община Шумен.
Refresh to view content.
Георги Георгиев
Здравейте,
Аз съм Георги, но ми викат на галено Гошо. На 15 год. и съм ученик в ПГМЕТТ „Христо Ботев“ със специалност „Приложен програмист“. През свободното си време се разхождам с приятели, карам колело и понякога програмирам. Най-ми е приятно, когато се занимавам с Лего робота и когато карам колело.
Refresh to view content.
Радомир Христов
Здравейте,
Аз съм Радомир, но ми викат на галено Радо. На 15 год. и съм ученик в ПГМЕТТ „Христо Ботев“ със специалност „Приложен програмист“. През свободното си време играя видео игри и се разхождам сред природата с приятели. Най-ми е приятно, когатосе занимавам с техника (роботи, платки, макети на Arduino основата и др.).
Refresh to view content.
Християн Димитров
Здравейте,
Аз съм Християн, но ми викат Хрис. На 14 год. и съм ученик в ПГМЕТТ „Христо Ботев“ със специалност „Ел. обзавеждане на промишлени предприятия“. През свободното си време се занимавам с програмиране, запояване и видео игри. Най-ми е приятно, когато уча нови неща от страната на инженерните науки.
Refresh to view content.
Али Алиев
Здравейте,
Аз съм Али на 14 год. и съм ученик в ПГМЕТТ „Христо Ботев“ със специалност „Компютърна техника и технологии“. През свободното си време се занимавам с запояване и играене на видео игри. Също така се занимавам и с автомобили, а от там и идват идеите за стъбилна конструкция на робота ни.
Refresh to view content.
Даниел Митич
Здравейте,
Аз съм Даниел, но ми викат Митич. На 15 год. и съм ученик в ПГМЕТТ „Христо Ботев“ със специалност „Приложен програмист“.
През свободното си време се занимавам с програмиране, видео игри и разходки на вън с приятели. Най-ми е приятно, когато карам хората около мен да се смеят и забавляват.
EndOfPage. Refresh to view content.